"Tulevaisuus nykyaika on nainen".

Naiset ja muoti ovat kulkeneet pitkän matkan yhdessä. Ajasta, jolloin korut olivat vain koristeita, nykyaikaan, jolloin korut ovat yksi vahvimmista naisten itseilmaisumuodoista.

Avant-Garde Paris on luksusbrändi, joka antaa parhaan panoksensa tähän vallankumoukseen tuomalla esiin hienon hienostuneen korukokoelman, joka on täynnä värejä ja valmis antamaan tyyliä. Itse muotikaupungin Pariisin kaduilta inspiroitunut tuotevalikoimamme koostuu koruista, jotka erottuvat joukosta ja jotka on tarkoitettu täydellisesti yhteen rohkeiden persoonallisuuksien kanssa. Kauneus on kuka olet, korut on kirsikka kakun päällä. Varmista, että valitset itsellesi oikean kuorrutustyypin Avant-Garde Parisin avulla. Kanavoi sisälläsi lumoava femme fatale, sisäinen kauneutesi, tyylisi, tavallisen elämän erikoisuus ylellisillä koruilla, jättäen heidät hämmästymään ja ihmettelemään, sillä pieni mysteeri kantaa pitkälle.

Kuten Marilyn Monroe itse sanoi: "Olemme kaikki tähtiä, me kaikki ansaitsemme pilkkua"

Ja Avant-Garde Paris tuo kaikki blingit kaupunkiin sertifioiduilla ja testatuilla korkealaatuisilla, kirkkailla, värikkäillä ja muodikkailla koruilla, jotka on valmistettu huolellisesti ainutlaatuisilla malleilla ja jotka ovat jokaisen käytetyn pennin arvoisia.

Avant-Garde Paris